for vennerne

Det har jeg ikke prøvet før.

Det kan jeg godt...

Pippi Langstrømpe

ALT for vennerneJeg hjælper gerne venner og bekendte med små og store grafiske opgaver.

Visitkort, festindbydelser, øletiketter, plakater til arrangementer i deres foreninger

you name it, i'v probably done it…

Som med frivilligt arbejde for foreninger og hjælpeorganisationer, har jeg svært ved at sige nej til venner og familie - når det er noget jeg ved jeg kan være til gavn med.


En god ven, og eksmand, skulle sælge sin forretning gennem mange år. Jeg indsamlede materiale til en bog ved henvendelse til ca. 50 presoner. Bogen producerede jeg også.


En landsby i mit nærområde stablede en forårsfest på benene, og manglede flyer, plakat samt billetter. Dem kunne jeg da lave for dem - og med glæde.


En anden god ven fremstiller øl sammen med en makker. De har ca 1 gang om måneden brug for en ny etiket til deres nye øl. Jeg laver gerne de etiketter - mod en prøvesmagning forstås.


Når den nærmeste familie skal holde fest bliver jeg "hyret" til at lave alt fra indbydelser til bord- og menukort så den grafiske sammenhæng er sikret - og hvis jeg er heldig kommer jeg med til festen.


I min verden er der ikke det store skel mellem det jeg får løn for at lave, og det jeg gør frivilligt. Jeg gør begge dele efter bedste evne og går helhjertet ind i projekterne.

Når modtageren er glad, så er jeg det også...


Klik her og se eksempler

Gitte Messerschmidt · 2243 4011 · gitte.messerschmidt@live.dk